Větrušák 2/2003 Knihovna

zveřejněno: 8.3.2003     rubrika: Větrušický zpravodaj

Otevřena každé pondělí od 16 do 18 hod.

EVA BRABCOVÁ - Vrakoviště lásky: Další povedený román úspěšné autorky. Příběh vypráví o Erice, obyčejné třiatřicetileté ženě, která žije naprosto obyčejný život. Práce, dcera, manžel, práce, dcera, manžel … a tak to jde stále dokola. Erika ani neví jestli jí to vadí. Zlom ale nastane ve chvíli kdy pozná Zbyňka, svého nového, o deset let mladšího kolegu. Události dostanou rychlí spád a situace se Erice brzy vymkne z rukou. Nepomohou ani dobře míněné rady její kamarádky. Po nějaké době však Erika zjistí, že ani Zbyněk není takový, jakého si představovala, ale to už je pozdě … Uvnitř její rodiny totiž dochází k dalším a dalším problémům. Vše se vyhrotí a Erika musí začít bojovat … O tom jestli neprohraje se dočtete v této knize.

DUŠAN TARAGEL & JOZEF GERTLI DANGLÁR – Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče: Tato knížka je obzvláště vhodná jako účinná zbraň pro zlobivé děti. Doporučuje se dětem předčítat každý večer. Každý příběh vypráví o jednom neposlušném dítku a jeho starostlivých rodičích. V závěru každé pohádky je podrobně popsán způsob jakým je neposlušné dítko “potrestáno” za to že neposlouchalo a tropilo neplechu. Kniha je též protkána mnoha věrohodnými ilustracemi, které snad děti vystraší a odradí je od zkoušení nových zlozvyků a lumpáren.


logo Pražský spolek ochránců zvířat logo Klíček Kleceny logo Pravý Hradec TOPlist logo Mapová aplikace naší obce logo Klecansko Větrušicko