Větrušák 10/2002 UCHO

zveřejněno: 11.12.2002     rubrika: Větrušický zpravodaj

“Výstava fotografií našich Větrušic”

Na jaře chystáme výstavu starých i nových fotografií Větrušic. Mnozí z Vás nám své fotografie již dali, zapůjčili, nebo alespoň přislíbili. Všem jim velice děkujeme.

Budeme rádi za každou starou fotografii, ale i za zajímavé současné fotografie.  

Zapůjčené či darované fotografie již nyní shromažďujeme na Obecním úřadě.

Máte-li nějaké fotografie, obraťte se prosím

na nás, nebo na paní Zádovou.

Děkujeme . Josef Nouza, Eva Haflantová

 

DĚTSKÉ HŘIŠTĚ !!!

  1. Zavírat a nyní i zamykat vrátka!!! Prosím všechny, kteří chodí na dětské hřiště za obchodem nebo jím alespoň procházejí (?!), aby zavírali vrátka. Je neuvěřitelné kolikrát denně je já a několik dalších lidiček po někom zavíráme !!!
  2. Uklízet hračky !!! Hračky (kostky, míčky) jsou tam od toho, aby si s nimi děti hrály. Ale nechápu proč je po sobě neuklidí !!! To doma taky neuklízíte ???
  3. TRÁMKY !!! Předpokládám že dva trámky, které byly u skluzavky si někdo jen vypůjčil”a v nejbližší době je vrátí!!! Dalo práci je sehnat.(Bez komentáře !!!)
  4. Rodiče větších dětí, které chodí na hřiště bez dozoru, vysvětlete prosím svým dětem, jak se chovat – neničit, nenechávat po sobě nepořádek !!!
  5. Domeček se skluzavkou je přes zimu “mimo provoz”. Bude zakrytý, aby byl chráněný před shem. Prosím, nelezte doj a neničte folii !!! Sama se tam nedala a nám to dalo docela zabrat, ji tam dát !
  6. ODPADKY !!! Pan Svoboda nám zajistil popelnici, kterou ještě hezky natřel, takže se opravdu nedá přehlédnout. Nechápu tedy, jaký je problém vyhodit odpadky do ní, když je “u nosu”? Nikdo tu není od toho, aby po vás uklízel odpadky! Doma snad taky neházíte odpadky po zemi.
  7. Prosba: Prosíme všechny, kteří tam uvidí někoho dělat nepravosti, aby nebyl hluchý a slepý a zasáhl nebo to sdělil na OÚ. Hřiště stálo nějakou tu korunu a hlavně dost času několika lidí a nemyslím si, že je potřeba jej za dva roky zničit.
  8. Hřiště je od 18.11. zamčené a přístupné jen majitelům klíče od vrátek.

Kdo bude mít o kopii klíče zájem, obraťte se na Evu Haflantovou

(tel.: 602645552,220940984).

Děkuji za pochopení.

Eva Haflantová


logo Pražský spolek ochránců zvířat logo Klíček Kleceny logo Pravý Hradec TOPlist logo Mapová aplikace naší obce logo Klecansko Větrušicko