Větrušák 1/2004 Obecní úřad na vědomí dává

zveřejněno: 20.2.2004     rubrika: Větrušický zpravodaj
Zápis z jednání Obecního zastupitelstva konaného dne 26.1.2004
Pořadové číslo 1/04

Přítomno: 6 zastupitelů

Po překontrolování presenční listiny p. Zádová konstatovala, že OZ je usnášení schopné neboť jsou přítomni všichni zastupitelé. Jednohlasně byla schválena zapisovatelka (p.Zádová), ověřovatelé zápisu ( p.Nouza a p. Kolín)  a program zastupitelstva.

Program:

1. Sloučení funkcí
2. Plynofikace
3. Mobilní podatelna
4. Pohotovostní služba
5. Závěr

1.Sloučení funkcí: p. Elbogenová  je předsedou finančního  výboru  a nově i kontrolního výboru. Pan Kolín je předsedou komise územního rozvoje a odpadů a nově komise životního prostředí.
2. Plynofikace: Na stavebním úřadě v Klecanech probíhá řízení ke stavebnímu povolení plynofikace obce. Povinností občanů je mít do zahájení stavebních prací (duben, květen) zabudovány plynodomečky.
3. Mobilní podatelna: V současné době byla úspěšně zprovozněna mobilní podatelna obce. Občané, kteří předali své mobilní číslo do databáze obecního úřadu, již mohli v praxi poznat funkci tohoto systému.

Soutěž: Obec byla přihlášena do soutěže – Zlatý erb 2004 – jedná se o hodnocení kvality a nápaditosti internetových stránek obce.

4. Pohotovostní služba: S platností od prvního ledna je dětská pohotovost v Brandýse nad Labem a pohotovost pro dospělé sídlí v Říčanech u Prahy. Tato situace je nevyhovující s ohledem na dopravní vzdálenost a spojení. Proto budou probíhat jednání o zajištění dostupnější pohotovosti pro obě skupiny pacientů.

5. Závěr: p. Zádová poděkovala přítomným za účast a svolala další zastupitelstvo na 23. 2. 2004 od 18,00 hodin.

Zapsala : p. Zádová
Ověřili: p. Nouza, p. Kolín

Vypnutí proudu:

Přerušení dodávky el.energie bude dne:
26.2.2004         7 – 17 hod.                   celá obec
2.3.2004           7 – 17 hod.                   část obce – TS bytovky
9.3.2004           7,30 – 17 hod.               celá obec

Názvy ulic:

Názvy ulic ve Větrušicích jsou již schválené a lze je uvádět oficiálně.  

Plánek  Větrušic na internetu:

Na našich stránkách www.vetrušice.cz je nový plánek obce i s názvy ulic. Tento plánek je také na vnitřním dvojstránce tohoto čísla.

Prezentace plynových kotlů:

Prezentace proběhne 2.3.2004 ve Větrušicích v budově Obecního úřadu od 14 do 18 hod. Pan Procházka, obchodní zástupce fy.Thermona spol.s.r.o.,  zajistí prezentaci plynových kotlů a odpoví na případné dotazy občanů. Zároveň bude přítomen Ing.Jiří Souček, který podá zájemcům bližší informace ke stavebnímu povolení, kolaudaci stavby, regulaci topné soustavy atd.Všichni obyvatelé jsou srdečně zváni.

Mobilní podatelna je již v provozu:

Mobilní podatelna (= zasílání důležitých zpráv o dění ve Větrušicích formou SMS na mobilní telefony obyvatel) zahájila 2.2.2004 provoz. Další zájemci o informace prostřednictvím SMS mohou čísla svých mobilních telefonů hlásit pí. Zádové na OÚ.


logo Pražský spolek ochránců zvířat logo Klíček Kleceny logo Pravý Hradec TOPlist logo Mapová aplikace naší obce logo Klecansko Větrušicko